Tečaji tujih jezikov: angleščina, nemščina, italijanščina, francoščina, španščina in japonščina so jeziki, ki vam odkrijejo svet.
01 2006 205
Neverjetnih 50 let izkušenj …


Si predstavljate, kaj pomeni 50 let dela?

Koliko znanja, izkušenj in stikov se nabere v toliko letih?

V Kompasu to dobro vemo, saj že  50 let  let organiziramo jezikovna potovanja v tujino – se pravi, da so z nami na jezikovne tečaje potovali že mnogi, ki so danes že starši ali celo stari starši …

V vseh teh letih smo si nabrali neprecenljive izkušnje in vzpostavili odlične kontakte, s katerimi lahko zagotovimo, da so jezikovni tečaji, ki jih predstavljamo v svojem katalogu, dejansko kakovostni in vredni svoje cene. Zato se v današnjem času, v poplavi najrazličnejših ugodnih in »ugodnih« ponudb, lahko zanesete na nas – na naše znanje, izkušnje in korektno posredovanje informacij.

S ponosom in veseljem vas vabimo, da prelistate naš katalog. Jezikovne šole, ki so v njem predstavljene, zelo dobro poznamo, redno jih obiskujemo, z njimi sodelujemo že vrsto let in tako lahko resnično spremljamo kakovost njihovega dela. Šole izbiramo premišljeno in z občutkom za potrebe slovenskega tržišča in slovenskih tečajnikov, ki so po jezikovnem znanju na razmeroma visoki ravni, zaradi česar potrebujejo resnično kakovostne šole.

Poleg kakovosti pouka je pri šolah izjemno pomembna tudi lokacija. Zato sodelujemo samo s šolami, ki so na resnično odličnih lokacijah, v odličnih okoljih – ker le tako tečajnikom lahko ponudimo res izjemno doživetje.
 
Pridite torej z nami na potovanje – po jezikovno znanje! Prelistajte naš katalog in si izberite tečaj po svoji meri.


In še zgodba iz naslovnice kataloga

Na naslovnici je Kompasov tečajnik in študent Rok Verbošek.

Rok je obiskoval tečaje angleščine na šolah Harrow House International College in Wimbeldon School of English. Na Regent's University London pa je zaključil študij na Regent's School of Drama, Film & Media. Na področju izobraževanja z Rokom in z njegovimi starši uspešno sodelujemo že 11 let. Roku se zahvaljujemo za vse fotografije, posnete na Regent's University London.

Za vse nadaljnje informacije nas lahko pokličete na 01 2006 155 ali pišite na vesna.kezic@kompas.si