Apartmaji Savica

    2, 3, 4, 5, 6, 7, 10, 14 noči    od 100 EUR

Kratek opis

Apartmajska hiša v Ukancu v osrčju Triglavskega narodnega parka je odlično izhodišče za športne aktivnosti, sprehode, gorsko kolesarjenje, plavanje, smučanje, plezanje.

Destinacija

Gorenjska / Bohinj

Nastanitev

Apartmajska hiša v Ukancu v osrčju Triglavskega narodnega parka je odlično izhodišče za športne aktivnosti, sprehode, gorsko kolesarjenje, plavanje, smučanje, plezanje ... in pravljično potovanje po pravljični deželi Goldenhorn, ki je le nekaj korakov od hiše.
Ime Ukanc izvira iz besedne zveze "na koncu", saj so ljudje nekoč verjeli, da se svet konča pod strmimi pobočji gore Komarče. Do zahodne obale Bohinjskega jezera je le kratek sprehod. Ura hoje je vedno osvežujoč in zelo hvaljen slap Savica. Najboljši razgledi so z bližnje gore Vogel, kamor se lahko odpeljete z gondolo, ki je oddaljena le kilometer. V poletni vročini se lahko odpravite na kampiranje v Zlatorog, kjer je možno najeti čolne in kanuje.

V apartmajski hiši je 7 apartmajev. Od tega so 4 apartmaja za 4 osebe, 2 apartmaja za 6 oseb in studio za 6 oseb s teraso. Skupno število ležišč 34.
Ob najemu vseh apartmajev ( kot Hiša), lahko uporabite veliko stanovanje v pritličju s kaminom in velik LCD zaslon kot skupni prostor.

1/ 2 -4 apartma: Dnevni prostor z raztegljivim ležiščem za 2 osebi, opremljeno kuhinjsko nišo in jedilnim kotom; soba z ležiščem za 2 osebi, kopalnica s prho-wc, TV, balkon.

1/4- -6 apartma: Dnevni prostor z raztegljivim ležiščem za 2 osebi, opremljeno kuhinjsko nišo in jedilnim kotom , soba z 4 ležišči, kopalnica s prho-wc, TV, balkon.


Dobro je vedeti

Ob hiši je končno avtobusno postajališče. Lokalni avtobus vas pripelje do slapa Savica ali pa se tam sprehodite približno eno uro po poti skozi gozd.
Info center: Ribčev laz 47, 4265 Bohinjsko jezero. +386 (0) 4 574 60 10
Avtobusna postaja: Informacije o voznih redih avtobusov v TIC Bohinj.
Železniška postaja Bohinjska Bistrica.
Policijska postaja Bohinjska Bistrica, +386 (0) 4 572 14 18.
Zdravstveni dom Bohinj, Triglavska 15, Bohinjska Bistrica, +386 (0) 4 572 71 00.
Prevzem ključev v Hotelu pod Voglom ob Bohinjskem jezeru, kjer imate pravico do popusta na izposojo opreme in športne aktivnosti.


V ceno je vključeno
  • najem apartmaja
  • posteljnina
  • brisače
  • drva
Obvezna doplačila
Na kraju samem:
  • turistična pristojbina 2 €/os./dan, otroci 7 - 18 let 1 €/os./dan
  • končno čiščenje 40 €/apartma
Dodatna ponudba
Doplačila ob prijavi:
  • za domače živali (po predhodni potrditvi) 6,00 EUR/osebo/dan

Ugodnosti Kompasovega programa zvestobe!
Pri spletnih rezervacijah lahko zbirate točke in koristite popuste in ugodnosti KompasPlusa.

več o KompasPlusu in e-pristopnici

Razpoložljivost in tipi sob

Izberite datum in trajanje in preverite razpoložljivost sob.
WPID: 32993