Bohinj Eco Hotel

    2, 3, 4, 5, 6, 7, 10, 14 noči    od 144 EUR

Kratek opis

Razkošen hotel Bohinj Eco s 4 zvezdicami je oaza miru in udobja v Bohinjski Bistrici, ob robu Triglavskega narodnega parka, 6,5 km od Bohinjskega jezera ter 20 km od Blejskega jezera.

Destinacija

Gorenjska / Bohinj

Nastanitev

Razkošen hotel Bohinj Eco s 4 zvezdicami je oaza miru in udobja v Bohinjski Bistrici, ob robu Triglavskega narodnega parka, 6,5 km od Bohinjskega jezera ter 20 km od Blejskega jezera. Ponuja brezplačen brezžični internet in nastanitvene enote z opremo iz naravnih materialov ter s panoramskim razgledom na Julijske Alpe.

Nagrajen hotel je bil odprt junija 2009 kot 1. ekološki hotel v Sloveniji. Nudi polnilno postajo za električna in hibridna vozila. V hotelski restavraciji vam postrežejo s slovensko in z mednarodno kulinariko ter s posebnimi vegetarijanskimi in nizkokaloričnimi jedmi, pripravljenimi iz ekoloških sestavin lokalnega izvora.

Vse sobe nudijo okna od stropa do tal, ki se lahko odprejo na stežaj, tapecirana tla pa so primerna za alergike. Vsaka soba je klimatizirana in vključuje talno ogrevanje, TV z ravnim zaslonom, mini bar, kopalne plašče ter copate.

Gostje v večini sob prejmejo tudi prost vstop v vodni park, ki se razteza na več kot 3.500 m² in se ponaša z notranjimi ter zunanjimi bazeni, s tobogani in z različnimi vodnimi atrakcijami za otroke. Z doplačilom pa lahko uživate tudi v ekskluzivnem wellnessu in spa v zgornjem nadstropju hotela, vključno s savnami in z bazenom s panoramskim razgledom.

V neposredni bližini se lahko podate na plezanje, raftanje in pohodništvo ali pa obiščete bližnji adrenalinski park. Hotel nudi tudi shrambo za kolesa in možnost najema koles. Parkirate lahko na varovanem zasebnem parkirišču. Ogledate si lahko slap Savica, ki je oddaljen 10 km.


V ceno je vključeno
 • polpenzion
 • neomejeno vstop v vodni park (bazeni, tobogani, masažni bazen, plezalna stena, fitnes)
 • 1 x obisk savna parka pri bivanju 3 noči
 • 2 x obisk savne parka pri bivanju 4 noči in več
 • wi-fi
 • zunanje parkirno mesto (do zasedbe)
Popusti
 • brezplačno do 3 let starega otroka brez ležišča
Obvezna doplačila
Na kraju samem:
 • turistična pristojbina odrasli 2,50€/os./dan, otroci 7 do 18 let 1,25€/os./dan
Dodatna ponudba
Doplačila ob prijavi:
 • kosilo, za 2-13 let 12,00 EUR/osebo/dan
 • kosilo, od 13 let 18,00 EUR/osebo/dan
Opomba:
 • za otroke na dodatnem ležiščuveljajo posebne pavšalne cene.

Za pravilen obračun prosimo pokličite naš klicni center.


Ugodnosti Kompasovega programa zvestobe!
Pri spletnih rezervacijah lahko zbirate točke in koristite popuste in ugodnosti KompasPlusa.

več o KompasPlusu in e-pristopnici

Razpoložljivost in tipi sob

Izberite datum in trajanje in preverite razpoložljivost sob.
WPID: 32738