Kratek opis potovanja

Svetovno znani festival v sosednji Hrvaški! Po večletnem delu in regionalnemu sodelovanju ekipa festivala EXIT znova prihaja v Istro. Zadnji vikend v mesecu maju bodo v Umagu nastopili različni svetovno znani izvajalci in izvajalke. Popoln SEA STAR uvod v težko pričakovano poletje!

Destinacija

Istra / Umag

Osnovni podatki o potovanju

Datumi odhodov: 24.5.
Številka produkta: 86255

Festival Sea Star, ki je letošnji kar dvakratni nominiranec za evropske festivalske nagrade in prejemnik nagrade ambasador za najboljši novi festival, se bo v Umagu zgodil med 24. in 27. majem.

Kompas YOUNG pa je ponosni in ekskluzivni partner Sea Star festival za prodajo vstopnic na slovenskem trgu. Formula 2+2 se je pokazala kot izredno uspešna, zato si lahko ljubitelji festivalov obetajo osrednji program 25. in 26. maja, prvi in zadnji dan pa bosta rezervirana za ogrevanje in after party.


V laguno Stella Maris v Umag tako med 24. in 27. majem prihaja duo Hurts, ki je zakrivil uspešnice kot so Wonderful Life, Miracle, in Stay, nemški didžej Robin Schulz. V Umag prihaja tudi londonski trio Disciplines, ki je eksplodiral z uspešnico How Deep Is Your Love, francoski DJ Ofenbach, ki je letošnje poletje začinil s skladbo Be Mine. Zastopani pa bodo tudi regionalni hip hop izvajalci med katerimi so zagrebški Tram 11, Edo Maajka, Sajsi MC, Dječaci in Krešo Bengalka.

WPID: 31297
V ceno je vključeno
  • festivalska vstopnica
Opombe
  • cenik Sea Star
  • Cene veljajo do preklica; cene se bodo višale z bližanjem termina festivala.
  • Vstopnice so namenjene državljanom Slovenije.
  • Vstopnica se na prizorišču zamenja ob predložitvi osebnega dokumenta za originalno vstopnico.

Ugodnosti Kompasovega programa zvestobe!
Pri spletnih rezervacijah lahko zbirate točke in koristite popuste in ugodnosti KompasPlusa.

več o KompasPlusu in e-pristopnici

Oglejte si tudi
24. maj - 4 dni  
od 100,00   EUR
3. marec - 2 dni  
od 119,00   EUR